top of page

Inviterer til folkefest i Skur 7

7. jun. 2024

Helgen 14.-16. juni kommer det til å yre av liv på Tangenkaia. Gateway Studios skal ha en stor
åpningsfest av studioene sine i Skur 7. Det blir også konserter på Skur 4 og ikke minst Working
Class Hero.

Under åpningshelgen til Gateway Studios blir det fest for både store og små, med blant annet fotball-EM, konsert med Postgirobyggets Arne Hurlen, Blime!-dans med Martin Lilleberg og forestilling med Karius og Baktus. Ordfører Kjell Arne Hermansen kommer for å stå for åpningen.

– Vi ønsker å gi en gavepakke til hele byen, og samtidig vise bredden i alt studioene våre kan brukes til, sier Synneva Erland, salgs- og kommunikasjonssjef i Gateway Studios.

I Skur 7 finner du nå nemlig to helt nye, store studioer og ett litt mindre studio. Her skal det foregå store filminnspillinger og tv-produksjoner, men det kan også brukes til konserter, konferanser, firmafester og andre ting. Det er ingen andre lokaler i Drammen som har plass til like mange mennesker på ett sted.

– Det minste studioet er 150 kvadratmeter, og det kan brukes til kurs, foredrag, som en liten
konsertscene, til barneforestillinger og mye annet, sier Synneva.

Alle arrangementene i Skur 7 denne helgen er gratis, og det blir mulig å kjøpe mat og drikke. Du kan se hele programmet her: https://gatewaystudios.no/fotball-em/

Viser alle EM-kampene gratis
Før fotball-EM sparkes i gang fredag 14. juni, blir det fotballprat med helgens konferansier
Kristoffer Reinsfelt Arnesen og Håvard Lilleheie. Da blir det også konserter som passer for det
voksne publikummet.

– På lørdag passer programmet best for ungdom og på søndag er det mest for barna. Når disse arrangementene er over, åpnes baren og det gjøres klart for kveldens EM-kamp, sier hun.

Alle EM-kampene, inkludert sluttspillet, skal vises i det største studioet. Fredag 14. juni slippes også en nyhet om en stor tv-produksjon som skal spilles inn hos Gateway Studios. Alle som kommer på fredag får mulighet til å være blant de første til å kjøpe billett til denne produksjonen.

Raushet og samarbeid
Ved å gjøre sitt for å skape liv på Tangenkaia, ønsker de også å bidra til områdemodningen og utviklingen som skal skje her de kommende årene. De synes det er flott at det er flere arrangementer på Tangenkaia denne helgen.

– I Gateway Studios er vi opptatt av raushet og samarbeid, så vi ønsker alle tiltak som er med på å skape liv i området velkommen, sier Synneva.

Working Class Hero og Skur 4
Lørdag 15. juni inviterer Working Class Hero nok en gang til festival. De har fokus på lokale band, og du kan blant annet få med deg Homer, Kjöter og Gunerius &Verdensveven. Festivalområdet deres finner du ved Tollboden.

Hos Haandbryggeriet i Skur 4 blir det fredag 14. juni konsert med Stereotrain. Lørdag følger de opp med Reggae ved Ælva.

bottom of page