top of page

Ledige kontorlokaler i ærverdige Tollboden

6. nov. 2023

Med kontorlokaler i Tollboden kan du bli en del av et veldig spennende transformasjonsområde.

Det er unektelig et historisk sus over Tollboden på Tangenkaia. Bygget har sin opprinnelse fra 1877, da det tjente som tollbod for Drammen havn. Bygget er fredet utvendig og innvendig, men er godt vedlikeholdt og har moderniserte løsninger både innvendig og utvendig.

– At man kan tilby relativt nyoppussede lokaler som driftes godt er sjelden vare i et «up and coming» område, som Tangenkaia er. Her kan man sitte i meget flotte lokaler, som er fullt utstyrt, og samtidig være en del av et meget spennende transformasjonsområde, sier Line Torgersen, rådgiver for næringseiendom i Proptimize.

Proptimize bistår med å finne de riktige leietakerne til bygget.

God oversikt over kostnader
Når du leier kontorlokaler i Tollboden er alt inkludert i prisen. Det gir en god oversikt over månedlige kostnader for leietaker.

– Muligheten for å være en del av et sosialt fellesskap byr seg i tillegg. Arbeidsplassene er ferdig møblerte, og møterom fullt utstyrt, så det er svært få oppstartskostnader forbundet med et leieforhold i Tollboden, sier Line.

Parkeringsplasser er også inkludert i leien, og du kan være trygg på å finne ledig parkering utenfor bygget hver dag.

– Når man beveger seg utenfor indre sentrumssone, ser man ofte behovet for å bruke bil i arbeidshverdagen. Med parkeringsplasser rett utenfor kontoret, er bilen lett tilgjengelig hele dagen, sier hun.

Tollboden ligger ca. 15 minutters gange fra Drammen stasjon. Det er kort avstand til Bangeløkka, der man kan kjøre både nord-, sør- og vestover på E18 og E134.

Fasiliteter
Dette er inkludert når du leier kontorplass i Tollboden:
Ferdig møblerte kontorplasser
Wifi
Et romslig felles møterom utstyrt med skjerm
Felles kjøkken med stor spiseplass og møtemulighet
Innbydende og lekre fellesarealer
Parkeringsplass rett utenfor
Renhold i fellesarealer
Nyoppusset toalett og dusj i underetasje

Her kan du se annonsen på finn.no: https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=326017579

Dersom du er interessert i å leie lokaler til bedriften din her, kan du kontakte Line Torgersen i Proptimize på tlf. 958 68 625 eller line@pmz.no.

bottom of page