top of page
Tangenkaia_Romforåskape_logo-02.png

I oktober inviterte vi til byutviklingsdiskusjoner, nabolagsfest og muligheter for å bli kjent med planene fremover på Tangenkaia! Takk til alle som møtte opp og bidro til å skape en innholdsrik og inspirerende dag. Vi har satt sammen en video av dagen, som du kan se ved å trykke på knappen under. 

Program for dagen

25. oktober 2022

Nabolab i Holship-hallen

kl 09-17  Verksteder

kl 16-19  Dropin for alle

Gjennom Nabolaben i Holship-hallen kan du bli kjent med utviklingen av Tangenkaia og områdesatsingen på Strømsø, og bli med å gi dine innspill. Inne i hallen blir det aktiviteter for store og små, og muligheter for å få seg en matbit. Nabolaben er åpen for alle som interesserer seg for utviklingen av Tangenkaia, enten du driver næring, er frivillig eller nysgjerrig innbygger. Passer å delta på for alle, barn under 10 år bør komme sammen med voksne. På dagtid blir det arrangert verksteder man kan melde seg på.

Fagseminar - fra havn til nabolag 

Kl 13-16.30

 

For alle som er interessert i byutvikling, både fagfolk og faginteresserte, blir det fagseminar om havneutviklingen. Områdeplanarbeidet på Tangenkaia er i gang og seminaret tar for seg aktuelle temaer som er viktige i dette arbeidet. Vi skal snakke om områdeutviklingen, kulturminner og ombruk, lokal produksjon og nye næringer. Hvordan kan man gjennom arbeid med disse temaene sørge for at Tangenkaia videreutvikles til et nabolag med tydelige kvaliteter og en egen identitet? 

Seminaret vil by på konkrete eksempler til inspirasjon, diskusjon, omvisning på Haandbryggeriet og underholdning med lokalt tilsnitt.

DSC_2730.jpg

Nabolagsfest i Haandbryggeriet

kl 18.30 Korpsduell

kl 19.00 Fest og kulturinnslag

På kvelden blir det også arrangert sosiale aktiviteter med korpsduell, slampoesi og fest på Haandbryggeriet. Nabolagsfesten er for alle som vil være med på en skikkelig feiring av nabolaget Tangenkaia og bydel Strømsø. Festen sparkes igang med korpsduell ute på Tangenkaia, og utover kvelden blir det mat, musikk og slampoesi med Fredrik Høyer.

Nabolab
Fagseminar
Nabolagsfest

Følg arrangementet på facebook for oppdateringer:

  • Facebook
til facebook_Rityta 1.png

 Tangenkaia - Nabolab, seminar og nabolagsfest 25. Oktober

bottom of page