top of page

Utforsk Tangenkaia

Visste du at det i dag allerede er et yrende liv på Tangenkaia? Her finner man et spennende hverdagsliv hvor det produseres alt fra håndbrygg, kunst og dataspill!

En viktig del av utviklingen av Tangenkaia er også å ta vare på- og videreutvikle det som allerede finnes her. Utviklingen av området kommer til å ta mange år og vi ønsker allerede nå å aktivere området mer. Det finnes i dag spennende lokaler og haller som er ledige for leie. Vi ønsker å komme i dialog med aktører som kan ha interesse i å enten etablere seg her på kort- eller lang sikt, aktører som har interesse i å skape arrangementer eller andre aktiviteter som bygger opp under den stedsidentitet og det miljøet som allerede finnes her.

Her har vi noen av de du kan treffe på Tangenkaia i dag

Lillehammer Tekniske Byrå

Lillehammer Tekniske Byrå AS (LTB) har et mål om å bli ledende leverandør av lyd, lys, AV og scenemekanikk til hoteller, konsertsaler, TV-studioer, museer og kulturhus i Norge.

Aktiv Rekruttering

Aktiv rekruttering er et rekrutteringsbyrå som tilbyr rekruttering til faste stillinger og engasjement.

Drammen Havn

Drammen havn er en interkommunal havn eid av Drammen, Lier og Asker kommune. På Tangenkaia har de sine kontorer. Drammen havn er en naturlig del av byutviklingen i Drammen - som de alltid har vært. 

Haandbryggeriet

Haandbryggeriet - nabolagets egen ølbrygger er etablert i Skur 3 & 4 på Tangenkaia, hvor de også har en bydelspub med samme navn.

TeamTec BWMS - Drammen

En verdensledende produsent av avfallsforbrenningsanlegg, strippingutkast og BWTS.

Drammen Truck Service

DTS er den lokale truckspesialisten på Tangenkaia! De tilbyr til en hver tid absolutt service og leveringssikkerhet.

Ciao Pizza

Ekte napolitansk pizza fra vedovn. Ciao Pizza kan gi deg deg et stykke velsmakende og solfylt Italia - i Drammen!»

Drammen Tollsted

Opprinnelig lå tollstedet på en øy, Tollbodbøya, men i løpet av 1900-tallet ble elveløpet fylt igjen. I dag har Tollstedet flyttet over i ekspedisjonsbygningen fra 1878. Tollstedet er en hjørnestein i historien til Tangenkaia

Italmarin - motoryachts

Italmarin er Norges største båtmegler og driver i hovedsak med kommisjonssalg og import av brukte båter. Her har de i dag en stor utstillingshall som er åpen for besøkende.

Value Retail - Drammen

Value Retail gir varehandel-rådgivning som møter kravene i et stadig mer komplekst marked i konstant endring. De tilbyr en rekke tjenester på veien fra idé til gjennomføring

Direkte-Premier - Drammen

Direkte-Premier har alt du trenger av av premier i stor og smått. Sikker vinner når du har noe å premiere.

Drammen Eiendom KF

Drammen Eiendom KF har ansvar for vedlikehold og rehabilitering av bygningsmassen av Drammen kommune sine bygg. Foretaket er byggherre, og hjelper vanskeligstilte på det ordinære boligmarkedet.

Headvisor - Drammen

Headvisor er et rekrutteringsbyrå med fokus på rekruttering og lederutvelgelse samt rådgivning for større og mindre selskaper/organisasjoner, primært på Østlandet, og med spesielt fokus på Drammensregionen. 

Los & Co - Drammen

Los & Co Drammen er et moderne markedsføringsbyrå som besitter kompetanse og ressurser innen alle disipliner av markedsførings- og kommunikasjonsfaget.

Finner du ikke deg selv, eller kunne du tenke deg å bli en del av dette miljøet og aktiviteten på Tangenkaia?
bottom of page